2011. július 7., csütörtök

Piknik Művésztelep második hétvégéje/Piknik Art Camp 2. Weekend

Nagy öröm számunkra, hogy következik a művésztelep második víkendje, az Ezo-Bio-Öko jegyében!

Péntek délután öttől családállítás - sorsmodellezés az első program Melocco Tamás Annával - izgalmas lehetőség egy csoportos együttlétre és műhelymunkára, bővebben itt olvashattok a módszerről.
Este kilenckor pedig a budapesti illetőségű Lawalampa zenekar lép fel akusztikus formában:



A barlangban egy különleges spirituális élményben lehet részünk a fellépőknek köszönhetően, a Rowar17 lesz a vendégünk Dóra Attila (baritone & tenorsax, audiomulch), Róbert Gál (CZ - poetry), Buday Enikő (tánc) közreműködésével.

Szombaton 11:00-tól 17:00-ig a Kaleidoszkóp Ház szokásos bolhapiacán zsiboghattok, bolhászkodhattok, turkálhattok, kincskereshettek, vagy jelképes helypénzért (500Ft) akár árulhattok is.

20:30-tól a Layanda muzsikál, ők pár hete, Szent Iván éjkor már felléptek a Házban egy klasszikus indiai koncerttel, bár egy kicsit más felállásban mint a mostani, mert most Homoki Petivel kiegészülve látjuk őket vendégül... akinek az bejött, ezt se hagyja ki!



Őket a parádés Strassz követi. Reméljük nem kell az együttest bemutatni, mely méltán szerzett gyors hírnevet Magyarországon. Felejthetetlen. Lenyűgöző. Bámulatos.



Utánuk pedig DJ Naga játszik, a Lidokain Klub hangulatában egészíti ki az összképet ambientes hangokkal.



Gyertek időben, mert a ház befogadóképessége véges, így egy adott létszám fölött kénytelenek leszünk kaput zárni. Azért persze mindenkit szeretettel várunk, hiszen sok jó ember kis helyen is sok jó ember!
love, peace, happiness and funjoy! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése